Nincs megjeleníthető tartalom

Továbblépésével Ön tudomásul veszi az Adatvédelmi szabályzatot! Az oldal sütiket használ a működés elősegítése érdekében!

Üdvözöljük Bakonynána Község hivatalos weboldalán

Polgármesteri köszöntő

Megtisztelő számomra, hogy polgármesterként elsőként üdvözölhetem Önt településünk honlapján.

Az itt élők büszkék arra, hogy nálunk még fellelhetők a régi alapértékek. A család és a munka szeretete valamint az erkölcsi alapértékek az elmúlt századok során biztos alapot jelentettek Bakonynána fennmaradásához és fejlődéséhez. Napjainkban ezekhez az értékekhez visszatérve merítünk erőt a megújuláshoz, az előttünk álló feladatok megoldásához.

A jövőben megtalálhatják majd Bakonynána honlapjának oldalain a hivatali ügyintézéshez szükséges összes fontos tudnivalót bízva, hogy ez a honlap segíteni fogja a könnyebb tájékozódást, ügyeink gyorsabb és egyszerűbb intézését. A honlapon szeretnénk az itt élőknek és Bakonynána iránt érdeklődő, valamint a visszatérő látogatóinknak szélesebb körű és részletesebb tájékoztatást adni a település életéről. Szándékunk szerint, aki vendégként látogat a honlapra, segítséget kap abban, hogy jobban megismerje az itt élő emberek mindennapjait, a település történetét, gazdasági, kulturális, turisztikai életét, a földrajzi elhelyezkedésének köszönhető kedvező adottságokat. Mindazon értékeket, amelyekre mi, bakonynánaiak oly büszkék vagyunk.
 

  Reméljük, felkeltjük Vendégeink érdeklődését településünk iránt, és utcáinkon barangolva személyesen is megtapasztalják Bakonynána vendégszeretetét és sajátos hangulatát!
 

  Jó olvasgatást, eredményes és hasznos időtöltést kívánok minden kedves érdeklődőnek!

 

                                                                       Németh Zsuzsanna