Nincs megjeleníthető tartalom

A webhely használatával Ön elfogadja a sütiket, az oldal feltételeit és adatvédelmi szabályzatát!

Üdvözöljük Bakonynána Község hivatalos weboldalán

Munkalehetőség Bakonynánán

Populáris hír

Telefon

Túl szép ahhoz, hogy igaz legyen, és mégis igaz…

Túl szép ahhoz, hogy igaz legyen, és mégis igaz…

A volt TSZ területén a korábban irattárként működő épületek tulajdonosa, a DOCUGROUP cégcsoport, új tevékenység megkezdését tervezi, amennyiben a szükséges munkaerő helyben, illetve a környékben rendelkezésre áll. Óriási lehetőség ez a településünknek, hiszen több évtized után most végre újra lehet egy komolyabb munkáltatója a falunak, ahol első körben 20 ember, később pedig – ha jól meg tudjuk oldani a ránk bízott feladatot – várhatóan még több munkavállaló elhelyezkedhet.

(Várható indulás: 2018. január 1., de a tervek szerint 2-3 ember már ősszel elkezdheti a munkát.)

Ez a munkalehetőség különösen alkalmas kisgyermekes anyukák, vagy egyéb okok miatt több műszakot vállalni nem tudó munkavállalóknak, mert családbarát munkarendben történik majd a foglalkoztatás.

A tevékenység leírása: digitalizálás, szkennelés, adatfrissítés; Papír alapú dokumentumokat kell szortírozni és beszkennelni speciális, nagyüzemű gépek segítségével, elvégezni a szükséges minőségellenőrzést, majd a beszkennelt szöveget a megfelelő helyre lementeni. Ezen kívül papíron beérkező adatokat kell rögzíteni számítógépen, egy megadott rendszerbe, megadott szabályok szerint.

FONTOS! Betanított, megtanulható munkáról van szó, nincs szükség komoly informatikai szakismeretre, de a számítógéptől nem szabad idegenkedni.

Az érdeklődők számára szervezünk majd egy személyes megbeszélést, ahol fel lehet tenni a felmerülő kérdéseket, de addig is várjuk a jelentkezéseket.
Érdeklődni és jelentkezni önéletrajz leadásával a polgármesternél lehet.
A vezető beosztásra jelentkezők motivációs levelet is mellékeljenek.

Az alábbi munkakörökre keresünk embereket:

Betanított munkás (4-5 férfi, 15-16 nő)  //  Feladatok, elvárások, juttatások:

  • Férfiak: negyedévente körülbelül 200 raklapnyi papír érkezik be az üzembe, ezeknek a pakolása, rakodása lenne az elsődleges feladat
  • Nők: egyszerű, adminisztratív feladat számítógép használatával: papír alapú dokumentumokat kell szortírozni és beszkennelni speciális, nagyüzemű gépek segítségével, elvégezni a szükséges minőségellenőrzést, majd a beszkennelt szöveget a megfelelő helyre lementeni. Ezen kívül papíron beérkező adatokat kell rögzíteni számítógépen, egy megadott rendszerbe, megadott szabályok szerint.
  • Férfiaknál előny, nőknél elvárás: az ideális jelentkező barátságban van a számítógéppel, nem idegenkedik a használatától, hajlandó megtanulni a feladatot olyan szinten, hogy az elvárásoknak megfelelően tudja végezni a munkáját.
  • A munkájára igényes, megbecsüli a munkahelyét, elősegítve ezzel, hogy az üzem hosszú távon működhessen a faluban.

Juttatások: fix, bejelentett fizetés (mindenkori minimálbér), 2018. január 1-től bruttó 138.000 Ft (nettó 91.770 Ft); 5.000-10.000 Ft cafetéria (attól függően, hogy ki mióta van a cégnél), 5.000-20.000 Ft mozgóbér (teljesítménytől függően), családbarát  munkarend

Vezető  //  Feladatok, elvárások, juttatások:

  • Szokásos vezetői feladatok ellátása. A vezető felel azért, hogy a megrendelések a kért minőségben, határidőre elkészüljenek. Beszámol/riportol a feletteseinek, megoldja a felmerülő problémákat, összetartja és irányítja a csapatot, szükség esetén egyeztet az osztrák és szlovák partnerekkel.
  •  Elvárás az angol vagy német nyelvtudás De! Nincs nyelvvizsgához kötve, mert nem a papír a lényeg, hanem az, hogy szükség szerint tudjon kommunikálni az osztrák és szlovák partnerekkel. Az állásinterjún felmérjük, hogy megfelel-e az elvárásnak)
  • Az ideális jelölt továbbá minimum középfokú végzettségű és magabiztos, tapasztalt számítógéphasználó. Más helyen szerzett vezetői tapasztalat előny
  • Juttatás: megegyezés szerint

Érdeklődni és jelentkezni önéletrajz leadásával a polgármesternél lehet.
A vezető beosztásra jelentkezők motivációs levelet is mellékeljenek.