Nincs megjeleníthető tartalom

A webhely használatával Ön elfogadja a sütiket, az oldal feltételeit és adatvédelmi szabályzatát!

Üdvözöljük Bakonynána Község hivatalos weboldalán

Az idei Gombócfesztiválunkhoz kapcsolódóan

Populáris hír

Kérés és további információk

 Augusztus 12-én kerül megrendezésre a Gombócfesztivál.

  •  Ehhez kapcsolódóan várjuk még további önkéntesek jelentkezését, elsősorban a helyszínen van még szükség extra kapacitásra. Akár 1-2 óra segítség is rengeteget számít! Várjuk továbbá gombóckifőzők jelentkezését is.
  • Támogatói jegyek elővételben is kaphatók a helyi boltokban, kozmetikában és kocsmákban, de a helyszínen is megvásárolhatók. Egy darab jegy ára 400 Ft, és egy adag gombócos ételre váltható be a helyszínen – a készlet erejéig.
  •  Tombolajegyek árusítása a helyszínen történik, ára 250 Ft. Ízelítő a nyereményekből: Nagy Lászlónak, a világ egyik legjobb kézilabdázójának egy saját, általa és néhány csapattársa által dedikált meze lesz a főnyeremény. Ezen kívül lehet nyerni repülést, kalandpark-belépőt, vacsorát, sminkelést, egyedi kézműves termékeket, ajándékcsomagokat, tortát, italt, szépségszalon utalványt, gél-lakkozást, fitnesz bérletet és még sok minden mást…
  • A főzőversenyre még mindig lehet jelentkezni az önkormányzatnál. A főzéshez vadhúst (vaddisznót) mindenkinek biztosítunk.