Nincs megjeleníthető tartalom

A webhely használatával Ön elfogadja a sütiket, az oldal feltételeit és adatvédelmi szabályzatát!

Üdvözöljük Bakonynána Község hivatalos weboldalán

Friss hírek a bakonynánai munkalehetőségek kapcsán

Közszolgálati hír

Tisztelt Lakosság!

Az alábbiakban tájékoztatunk mindenkit a településünket érintő közérdekű információkról:

FRISS HÍREK a BAKONYNÁNAI MUNKALEHETŐSÉG KAPCSÁN
November 8-án (szerdán) megvalósult az első személyes találkozó a DOCU-DIGIT cég képviselői, valamint azon előzetesen érdeklődők között, akik már beadták az önéletrajzukat. A cégbemutatást követően sor került az itt létrejövő üzemben (első ütemben) tervezett tevékenység ismertetésére (fényképekkel illusztrálva), és kérdések feltevésére is volt lehetőség.
Elhangzottak olyan fontos új információk is, melyekről ezúton is szeretnénk tájékoztatni azokat, akiket érdekel a munkalehetőség, de nem tudtak eljönni az egyeztetésre, vagy akik még gondolkoznak azon, hogy pályázzanak-e az állásra. Körülbelül 20-30 fő felvétele várható a jövő évben, de ha minden a tervek szerint halad, rövid időn belül akár meg is duplázódhat az itt foglalkoztatottak száma. Az első körös jelentkezők, akik megfelelnek a feltételeknek, természetesen előnyt élveznek az első körös felvételnél, de mivel várhatóan még több munkaerőre lesz szükség, érdemes már most beadni a jelentkezéseket, ha valaki szeretne élni ezzel a szuper lehetőséggel.

Új információk, változások az eredeti tervhez képest:

 • Első ütemben ide telepített tevékenység leírása:
  A raklapokon beérkező iratanyaggal (jellemzően küldeményként feladott katalógusokkal) kapcsolatos rakodási, válogatási, (vonalkód)szkennelési és adatrögzítési munka.
 • Ennek kapcsán 3 típusú feladatra keresünk munkavállalókat:
 1. Raktári ládák rakodása, válogatás (targoncásra is szükség van!)
  Erre a munkakörre elsősorban férfiak jelentkezését várjuk.
 2. Válogatás
  A raktárból az iroda részbe átszállított küldemények/katalógusok szortírozása, válogatása meghatározott szempontok szerint.
 3. Adatrögzítés
  A küldeményekkel kapcsolatos információk rögzítése számítógépen, egy megadott rendszerben, meghatározott szempontok szerint. Kéttípusú adatrögzítés fordul elő: vonalkódos katalógusoknál szkenner segítségével, vonalkód nélkülieknél begépeléssel.
 • A munkakörülmények minden szempontból megfelelnek a törvényi előírásoknak. (fűtés, vizes blokkok, étkező, stb.), és a munkáltató extrákat is biztosít (víz-automatát, kávé, stb.)

 • Cél, hogy egy családbarát, jó hangulatú munkahelyen dolgozhassanak az emberek. Cserébe a cég azt várja a munkavállalóktól, hogy lelkiismeretesen és lelkesen, megfelelő hozzáállással végezzék a dolgukat, hogy az üzem hosszú-távon fennmaradhasson, és bővülhessen a tevékenységek köre. Ezáltal még több lehetőséget biztosíthassanak az itt dolgozóknak (pl. csapatvezetői állás, létesítménygondnok, stb.), és még több munkavállalót foglalkoztathassanak.
  Aki részt vett a szerdai megbeszélésen, tudja, hogy ezek nemcsak üres szavak…

 • 8 órában foglalkoztatottak esetén 7-15-ig tart a munkaidő, de egyedi igények alapján ez bizonyos mértékig rugalmasan módosítható
 • Fizetés:
  • a mindenkori minimálbér
  • + 5000 Ft cafetéria készpénzben
  • + 10.000 Ft cafetéria Szép-kártyára
  • + 0/10.000/20.000 Ft mozgóbér (teljesítmény alapján)
 • Fontos! Az osztrák munkarend szerint kell dolgozni, ami azt jelenti, hogy azokon az ünnepnapokon, amelyek csak Magyarországon minősülnek munkaszüneti napnak (március 15., augusztus 20 és október 23.), nem zárhat be az üzem, cserébe viszont az osztrák munkaszüneti napokon nem kell dolgozni. (Ausztriában egyébként több munkaszüneti nap van, mint Magyarországon.)
 • Nemcsak 8 órás munkavégzésre van lehetőség, hanem 4, illetve 6 órás foglalkoztatásra is.
 • Nyugdíjasok és megváltozott munkaképességűek is jelentkezhetnek.
 • Diákmunkára is van lehetőség. (Nemcsak nyári szünetben, hanem egyéb szünetekben, illetve például a felsőoktatásban tanulóknál, ha egy-egy nap nincs órájuk, és szeretnének egy kis jövedelemhez jutni, dolgozhatnak heti 1-2 napot is akár.
 • Az egyszerűsített foglalkoztatási rendszer is megoldható, ha valakinek olyan főállása van, hogy hétköznapokon van szabadnapja, és szeretne jövedelem-kiegészítéshez jutni, szükség szerint dolgozhat beugrósként is.
 • Az érdeklődőknek lehetőségük lesz üzemlátogatásra is.
 • Első körben egy kisebb csapat kerül felvételre, akiknek vállalni kell a győri betanulást, és majd ők tanítják be Bakonynánán a többieket.
 • A kisebb csoport várhatóan január-február környékén munkába állhat, a nagyüzem kora tavasszal indul majd.

Akit a fentiek alapján érdekel a munka, mihamarabb adja le az önéletrajzát az önkormányzatnál (ha még nem tette), az esetleges speciális munkaigény (részmunkaidő, stb.) megjelölésével és egyúttal jelölje meg azt is, hogy a fent említett feladattípusok közül melyik érdekli. (Többet is meg lehet jelölni.) Minden egyéb információt érdemes feltüntetni (legkorábban mikor tud kezdeni, vállalná-e a győri betanulást, stb.)
Fontos! Ahogy fentebb is említettük, azon első körös jelentkezők, akik alkalmasnak bizonyulnak a munkára, előnyt élveznek a felvételnél.

Információ a kiválasztási folyamatról:

 • felelőse: a cég szakmai vezetője
 • ő fogja interjúztatni az önéletrajzuk alapján kiválasztott jelentkezőket
 • az állásinterjúk Bakonynánán leszne

Jelentkezési határidő: folyamatos, de minél előbb adja be valaki az önéletrajzát, annál jobbak az esélyei a mihamarabbi munkakezdésre.

A megbeszélésen résztvevőktől péntek (november 10.) délig kértünk visszajelzést, hogy kit melyik feladatkör érdekel. Az interjúk velük kezdődnek majd, de ha valaki néhány napon belül beadja még a jelentkezését, az jó eséllyel részt vehet az első körös interjúkon, a későbbi jelentkezők várhatóan tartaléklistára kerülnek.

A kép illusztráció!