Nincs megjeleníthető tartalom

A webhely használatával Ön elfogadja a sütiket, az oldal feltételeit és adatvédelmi szabályzatát!

Üdvözöljük Bakonynána Község hivatalos weboldalán

Pályázatok, fejlesztések, felújítási-karbantartási munkálatok

Közszolgálati hír

Az önkormányzatnál dolgozó diákok segítségével elvégeztünk néhány festési-karbantartási munkát. Nekik köszönhetően megszépült a Harangláb, a Jókai utcánál található buszmegálló, valamint település szerte a padok, beleértve a focipályát és a temetőt is.

Pályázatok, fejlesztések, felújítási-karbantartási munkálatok:

• Az iskolaépületben megtörtént a régi nyílászáróinak cseréje, a visszajavítási munkálatok folyamatban vannak.
• Iskolánk továbbá 270.000 Ft-os támogatásban részesült a Johnson Controls kecskeméti gyáregységétől, melyet az iskolakapu, valamint a belső járdaszakasz felújítására költhetünk. A felújításhoz szükséges további kiadásokat a Bakonynánai Oktatási, Kulturális és Sport Alapítvány, valamint a Községi Önkormányzat finanszírozza. A munkálatok augusztus hónapban zajlanak.
• Útfelújításra beadott pályázatunk sajnos nem nyert, így idén is önerőből fogjuk megvalósítani a legszükségesebb felújítási/karbantartási munkálatokat.
• A Belügyminisztériumhoz az idei évben is nyújtottunk be pályázatot szociális tűzifa igénylésre.
• Az önkormányzatnál dolgozó diákok segítségével elvégeztünk néhány festési-karbantartási munkát. Nekik köszönhetően megszépült a Harangláb, a Jókai utcánál található buszmegálló, valamint település szerte a padok, beleértve a focipályát és a temetőt is.
• Idén is nyújtottunk be pályázatot a szeptember közepén megrendezésre kerülő Európai Mobilitási Héthez kapcsolódóan. Ennek segítségével tervezzük megvalósítani az immár hagyományosnak számító Sport- és Egészséghétvégét.
• Földgáz-szolgáltatót váltottunk, melytől éves szinten nagyságrendileg 100.000 Ft-os megtakarítást várunk.

A kép illusztráció!