Nincs megjeleníthető tartalom

A webhely használatával Ön elfogadja a sütiket, az oldal feltételeit és adatvédelmi szabályzatát!

Üdvözöljük Bakonynána Község hivatalos weboldalán

Tudnivalók ebédhordással kapcsolatban!

Közszolgálati hír

Az alábbiakban tájékoztatunk mindenkit a településünket érintő közérdekű információkról

Tisztelt Lakosság!

Az alábbiakban tájékoztatunk mindenkit a településünket érintő közérdekű információkról

  • Az ebédet az elmúlt évekhez hasonlóan a csetényi konyháról rendeljük (a dudari konyha szokásos augusztusi leállása miatt).
  • Éthordókra ebben a hónapban nincs szükség, mert Csetényben – higiéniai okokból – egyszer használatos műanyag dobozokba csomagolják az ételt. Fontos viszont, hogy mindenki gondoskodjon róla, hogy a dobozokat el tudjuk helyezni a kapujára/kerítésére, ezért éthordó helyett akasszon ki egy reklámszatyrot (vagy rekeszt/bármit), amibe bele tudjuk rakni a dobozokat. Az első héten az önkormányzat biztosítja a reklámszatyrot, viszont később a lakosságtól várjuk ennek megoldását.
  • A konyha jelezte, hogy augusztus 18-án a gázvezeték-rendszerhez kapcsolódó karbantartási munkálatok miatt egész Csetényben szünetel a gázszolgáltatás, így a konyha sem fog üzemelni. Ez azt jelenti, hogy augusztus 18-án, pénteken nem lesz ebéd és ebédszállítás. Ezért javasoljuk, hogy aki pénteken egyébként szokott ebédet kérni, az ezen a héten kivételesen csütörtökre rendelje meg a pénteki adagot is, vagy egyéb módon gondoskodjon magának a pénteki főétkezésről.

Általános tájékoztatás az ebédhordással kapcsolatban:

Az elmúlt 2-3 hónapban jelentősen megnőtt az igényelt ebédek adagszáma (a korábbi 35-40 adag étel helyett mostanra 47-52 között mozog a napi adagszám, és még mindig érkeznek újabb igénybejelentések. Emiatt az ebéd kihordása több időt vesz igénybe, így a falu végén élők a korábban szokásosnál sajnos akár 20-30 perccel is később jutnak ebédhez. Ezen sajnos nem tudunk változtatni, amíg ilyen magas adagszámmal kell dolgozni, ugyanis a konyháról ettől függetlenül nem tudjuk előbb elhozni az ételt. Kérjük, hogy fogadják megértéssel és türelemmel ezt a helyzetet, mert nem lehet rajta változtatni, hiába érkeznek panaszok a későbbi kihordás miatt.